2015. március 28., szombat

2. Nap: A Kiképzés

Rohanok, mint egy eszement. Mögöttem éles sikoltások, összedőlő fák, csattogó kardok zaja veri fel az erdő csendjét. Semmi nincs nálam, csak egy törött élű kis penge. Na ezzel aztán sokra megyek. Páran összefogtak ellenem, és most éppen kinyírni készülnek. Egyre beljebb futok az erdőbe, már fárad a lábam. Fák dőlnek romba, és az egy láncfűrész zaja mögöttem? Hallani a csapat gúnyos vihogását. Még mindig rohanok. Már annyira sötét van, hogy az orrom hegyéig sem lehet látni. Mellettem szintén egy lány fut. Olyan borzképe van, hogy a vaksötétben is látszik a borzorra. Megragadja a karomat, és a földre taszít. A kis pengét a torkához vágom, a csaj kigúvadt szemekkel esik le rólam az avarba, onnan legurul a lejtőn, egyenesen a szakadék kellős közepébe. Feltápászkodom, és óvakodva sétálni kezdek. Már csak pár lépés az aréna széle, ott állítólag van egy bunker. Csak pár lépés. Hirtelen elém ugrik Skyler. Megdermedve nézek rá. Szemtől szemben vele. Arca sebhelyes, ruhája szakadt, haja felborzolt és levelekkel teli, a keze úszott a vérben, mindkét keze, és egy tőrt forgat az ujjai között. Arcán naggyon gonosz vigyor. Elfutnék, de két srác lefog. Skyler emeli a kezét, meglendíti a tőrt, és egyenesen felém dobja. Repül a tőr, és...

2015. március 21., szombat

1. Nap: Kapitólium és konkurencia

Tizenkét napi hajóút után egy óriási kőépítmény előtt kikötöttünk, majd őrökkel körbefonva elvezettek minket a főtér felé, hogy a kőépületbe jussunk. A térre érve hatalmas zajongás csapta meg a fülünket, ember hátán ember sikítozott, ordított "Szeretünk Titeket!"-et. Frankó. Vadidegen emberek szeretnek minket. Mi lesz még itt? A legelső szembejövő ember máris feleségül vesz? Könyörgök, ne essünk már túlzásba. Imádják az olyan embereket, akiket betuszkolnak egy arénába, ahol meg kell ölniük a másikat? Ezt szeretik?! Hol élünk mi? Embereket fogunk ölni. Kész röhej. Az emberek ruháját meg mintha lehányta volna egy szivárvány:

2015. március 9., hétfő

VERSENY!

Sziasztok!
Meghirdetem a blog első blogversenyét! Hogyan nevezhetsz?
  • Írd le kommentbe a blogod weblapcímét (http://ésatöbbi.valami.hu)
  • Írd meg a kategóriát!
  • E-mail címet, amiben tájékoztatunk az eredményről és/vagy feliratkozás a blogra
  • A verseny akkor indul, ha legalább 2 kategóriában indul 3 ember.
  • Max. 2 bloggal nevezhetsz, de azokat akár az összes kategóriába beteheted!
    Tedd ki jól láthatóan ezt a képet a blogodra, és vezessen a képre kattintás a blogunkra! ---->
Kategóriák:
  • Legjobb design (ha nem te csináltad, írd meg, hogy ki készítette)
  •  Legjobb fejléc (szintén)
  • Legjobb prológus
  • Legjobb történet
  • legjobb fanfiction
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: MÁRCIUS 19.
 Természetesen addig felfüggesztjük a történetet.

Nyeremények előre láthatólag:
  1. Helyezett: Oklevél, interjú, egy éves hirdetési felület a blogomon
  2. Helyezett: Oklevél, interjú, féléves hirdetési felület a blogomon
  3. Helyezett: Oklevél, interjú, 3 hónap (negyedéves) hirdetési felület a blogomon
Várom mindenki jelentkezését!
Pusszantás! 

2015. március 7., szombat

28. Fejezet: 3 Viking Falu Viadala | Vagyis 2. Évad kezdete! |

Március első napján mindenki házába erős viking harcosok törtek be, és kényszerítették őket, hogy a nagy csarnok előtti térre menjenek.
Két részre bontották a teret: korláttal el volt választva, és az egyik részen a fiúk, a másikban a lányok álltak. De előtte egy cetlire a nevedet fel kellet írnod. Remegő kézzel formáltam a betűket, fogalmam sem volt, hogy mire készülnek. Bedobtuk egy üvegbe a papírt, majd az ujjunkat megszúrták, és le kellett a nevünk mellé egy ujjlenyomatot nyomni. Fúj. Véres nyomat.

2015. március 4., szerda

A 28. Fejezet Viadalos beharangozója

Március első napján mindenkit a Nagycsarnok elé tereltek. Hogy miért? A Három Viking Falu Viadala miatt.
Ez egy kétszáz éves szokás, amiben egy fiút és egy lányt kiválasztanak, hogy 2 másik falu két kiválasztottjával élet-halál harcot vívjanak egymással egy arénában, de nem tudhatjuk, milyen aréna: jeges, trópusi, dzsungel, sivatag, gombasziget-bármi megtörténhet.
Hibbanton a kiválasztás azonban eléggé furcsára sikeredik: a két kihúzott helyett két önkéntes jelentkezik. És hogy mi a különleges benne? Megtudhatjátok hamarosan. :)

A blogot kicsit átszabjuk, a Viadal ideje alatt más lesz a kinézet. :)
Hamarosan meglátjátok, miért! :)








blog