2015. július 10., péntek

A csodálatos (Pókember) Eger

Július 19-éig Egerben sziesztázok Médiatábor keretében, de ég áldja a mobilBloggert, mert így bárhonnan, bármikor, akár van Wifi, akár nincs, tudok írni. Fényképekre számíthattok, ráadásul ezt itt pont az autópálya kellős közepén írom, és jó, ha este hatra odaérünk. Lövök nektek egy képet ide, mert senki sem tudja, hogy néz ki az autópálya, dehogy, á nem. De unatkozok, és a buszba is csesztek Wifit rakni, mert olyan luxus, ugye? De ha megérkezünk, akkor egész nap a Hotelben maradok, mert van... INGYENES WIFI és tudom, majd sok ismeretlen emotikon fog maradni, de azok szívecskék.
Ami még jobb, hogy a Blogger kategóriába tettek be, mivel abba jelentkeztem, úgyhogy létre kell hozni egy újabb blogot, és megmutatják, hogy lehet milliós nézettséget hozni egy blognak. Szóval reszkess Eger, jövök és szétverem a gépeidet! :)
Majd még jelentkezem, és ha sikerül, a tábori blogot is belinkelem :)
További szép nyarat nektek!
Vicky T., mert a mobilra luxus volt a nametaget letölteni...
Ui.: due.hu
És nem olyan képet csatoltam, mert... A kecske kísért. Mindenhol ott van. És néha inkognítóban ő ír. Szeret titeket, és a tejet is.

4 megjegyzés:

  1. Érezd jól magad a táborban! ;)

    VálaszTörlés
  2. Pontosan nem tudom melyik hotelben vagy, de lehet már tapasztaltad , hogy szinte egész Eger le van fedve nyílt wifivel.
    Én egri vagyok ,ès egri szemmel teljesen máshogy nézem ezt a városkát , de remélem elnyeri a tetszésed , és a borfesztivál is ami a napokban volt. :d
    Jó szórakozást, meg ebben a viharos időkben is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tayva!
      Igen, mindenhol találtam wifit, szóval antiszoc. embörke lett belőlem. A Motel Botaxban szállásoltak el minket, holnap megyünk haza. Nekem nagyon tetszik, sokat jártam a városban, persze csoporttal együtt. :) A borfesztiválon nem voltunk, de ökörködni az egri várban mindig megéri :D
      A viharban is nagyon jól megvoltam :D
      Vicky

      Törlés

blog